KWALITEIT

Kwaliteit is allesbepalend voor de levensduur van schilderwerk. Daarom werken wij uitsluitend met de A-merken uit de verfindustrie zoals Sigma, Sikkens, Nelf, Trimetal, Veveo en Caparol. Ook belangrijk is up to date vakmanschap en materiaal- en ondergrondkennis. Simpel gezegd; wat moet  je onder welke omstandigheden aanbrengen?

In de schilderswereld is het loonbestandsdeel in offertes en/of rekeningen groot. Dit betekent dat een hoger eindresultaat meer arbeidstijd kost en een hogere eindprijs zal geven.

Kwaliteit is direct gekoppeld aan de tijd/prijs die aan het werk besteed wordt.

De belofte van een schijnbaar lage offerte met toch een perfecte kwaliteit bestaat helaas niet.

U krijgt waar u voor betaalt. Een vaste duidelijke prijs geeft houvast.

Kwaliteit toont zich pas na verloop van tijd.

Om de kwaliteit te waarborgen worden er regelmatig cursussen en trainingen gevolgd ( o.a. BHV, VCA, steigerbouw, hoogwerkers ) en zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie ONDERHOUD.NL en de erkenningsregeling ONDERHOUD.NL GARANTIE, het KEURMERK voor schildersbedrijven in Nederland.

Wij zijn onder die auspicieen een erkend schilders- glaszetters- en behangbedrijf. Dus jaarlijkse controle op de diverse onderdelen van ons kwaliteitszorgsysteem. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. De door ons gehanteerde consumenten-voorwaarden zijn door deze stichting erkenningsregeling voor het afwerkingsbedrijf (STAF) samen met de consumentenbond en de vereniging Eigen Huis opgesteld.

Onderhoud.Nl erkend

schilders- glaszetters- en behangbedrijf JH AMPTMEIJER BV

naar de site: www.af-erkend.nl

Tevens zijn wij een Erkend Opleidigs- en Leerbedrijf en sinds 1950 lid van de FOSAG, de overkoepelende werkgeversorganisatie voor de schilders- en afwerkingsbedrijven.

                                           naar de site: www.fosag.nl

Veiligheid en Milieu

Ons  klim- en steigermateriaal  word jaarlijks gekeurd alsmede werkplaatsinrichtingen, brandveiligheid/brandblussers en alle electrische handgereedschappen en vindt er een 2-jaarlijkse gezondheidskeuring plaats van onze mensen. Afval wordt gescheiden meegenomen en door gecertificeerde bedrijven opgehaald en verwerkt. We streven naar zoveel mogelijk afvalreductie in het milieu.

Op dit moment werken wij aan de laatste fase van de invoering van VCA* certificering, ter completering van de door ons reeds jaren geleden ingevoerde kwaliteits- en veiligheidssystemen.

U ziet, op alle vlakken proberen wij verantwoord, milieuvriendelijk en veilig te werken.